Uređajima renomiranih firmi RAINBOW i KÄRCHER mehanički uz visokofrekventnu vibraciju i jaku usisnu snagu uklanjamo prašinu, grinje, prhut, kožne ljuske i ostale čestice zaprljanja, potom originalnim biorazgradljivim deterdžentima vršimo dubinsko pranje, te na kraju ispiranje.Hemijska sredstva koja koristimo za ČIŠĆENJE NAMEŠTAJA nisu štetna po zdravlje ljudi i životinja.

 Postupak dubinskog pranja i čišćenja namještaja (stolica, fotelja, dvosjeda ili trosjeda) učinkovito odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, GRINJE i ostalu nečištoću iz namještaja ili tepiha.

 Usluga dubinskog pranja i čišćenja namještaja obavlja se „vacuum-druck sistemom i ekstrakcijskom tekućinom koja se ubrigava u namještaj te istodobno s dubinskim nečistoćama isisava iz njega. Namještaj i drugi predmeti očišćeni na ovaj način ostaju vlažni par sati nakon čišćenja. Vrijeme potrebno za DUBINSKO ČIŠĆENJE zavisi od zaprljanosti namještaja.

 Dubinsko usisavanje i dubinsko čišćenje obezbjeđuje da se iz vašeg namještaja isele sve GRINJE I BAKTERIJE koje ga godinama opsjedaju!

 Također nudimo mjesečno održavanje vašeg namještaja ili podnih prostirki dubinskim usisavanjem RAINBOW mašinom uz veoma povoljne cijene!

 Dubinsko čišćenje naročito se preporučuje vlasnicima kućnih ljubimaca, pušačima, osobama sa astmom i alergičnim osobama, kao i u prostorijama gdje borave djeca.

 Uz kvalitetnu uslugu i povoljne cijene priuštite svom starom namještaju izgled i sjaj novog namještaja!

VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO SA MNOŠTVOM ZADOVOLJNIH KORISNIKA!!!
 

Za više informacija posjetite naš blog:
 http://dubinsko.blogspot.com/
ili
Facebook: Dubinsko čišćenje sarajevo

Pozovite nas!
062 223 605

Možete me kontaktirati i na Viber