Stolarija Bibe se bavi projektovanjem,izradom i montažom pločastog namještaja po mjeri i želji kupca, također bavimo se izradom i ugradnjom drvenih gazišta za unutarnje stepenice

Naši proizvodi od iverala su:

 

Gazista za stepenice

Naša gazišta su masivna debljine 40 mm i 26 mm, širine po potrebi. Stepenice proizvodimo od tvrdog drveta, od bukve, hrasta, a po zahjevima kupaca imamo u ponudi gazista od jele i bora.Lakiramo ih kvalitetnim dvokomponentnim lakovima, koji obezbjeđuju veliku tvrdoću dodirnih površina.

Ukoliko je potrebno, na gazišta fiksiramo masivne, nosive, tokarene stubove i rukohvate čime se upotpunjuje izgled i funkcionalnost stepenica.

 

NOVO U PONUDI

Stolarija Bibe nudi Vam profesionalno restauriranja namještaja kao i usluge lakiranja fronti za namještaj i unutarnjih vrata.Želimo Vam dati kompletnu uslugu te svakome komadu namještaja prilazimo profesionalno od samog preuzimanja. To znači da vršimo i uslugu prijevoza od klijenta, radimo fotografije prije i poslije, opisujemo način rada i na kraju dostavljamo na željno mjesto s uputom o načinu čuvanja obnovljenoga ili restauriranog komada namještaja.

 

 

 

O.D. Stolarija Bibe  Sarajevo                           Poslovna jedinica Kiseljak                 

71000 Sarajevo, Olovska 38                          71250 Kiseljak, Han Ploča 132

       Bosna i Hercegovina                                            Bosna i Hercegovina

 

        Tel: 033 971 093;                                                      Tel: 030 332 553;

        Mob: 064 42 77 934                                                  Mob:064 40 74 083

E-mail:stolar_bibe@hotmail.com                    E-mail:stolar_bibe@hotmail.com