Isplativost zagarantovana

Mi Vam šaljemo direktne potencijalne klijente a Vi birate poslove koji Vam najviše odgovaraju

8751

AKTIVNIH POSLOVA

10153

STRUČNJAKA

Premium pogodnosti

Bez limita

Slanje neograničenog broja upita i ponuda

Istaknuti u kategoriji

Prikazani na vrhu liste u kategoriji te vizuelno istaknuti

Vidljiv broj telefona

Prikazan broj telefona na stručnjakovom profilu

Profesionalna podrška

Dostupna u najkraćem roku za sve Vaše upite

Premium

6 mjeseci

50.00 KM

Aktiviraj

Premium

12 mjeseci

90.00 KM

Aktiviraj

Pitanja i odgovori

P Šta je Fix Premium?

Na Fix-u korisnici svakodnevno šalju nove upite za različite poslove, a da biste baš Vi bili odabrani za posao, potrebno je da pošaljete svoju ponudu ili poruku na korisnikov zahtjev. Neograničen broj besplatnih ponuda korisnicima mogu poslati samo oni stručnjaci koji koriste Fix.ba premium paket. Pretplatu na premium paket možete izvršiti na polugodišnjem i godišnjem nivou.

P Mogu li koristiti Fix besplatno?

Da, Fix.ba stranica se može koristiti besplatno s tim da je broj ponuda koje stručnjak bez Premium paketa može poslati ograničen na 5 ponuda mjesečno.

P Da li Fix uzima proviziju od dogovorenog posla?

Ne, Fix.ba ne naplaćuje nikakvu proviziju od dogovorenog i realiziranog posla!

P Kako kupiti Fix Premium paket?

Pretplatu na premium paket od šest mjeseci možete izvrsiti po cijeni od 50 KM, a pretplatu na premium paket od godinu dana po cijeni od 90 KM. Uplatu je moguće izvršiti kreditnom karticom putem PayPal-a ili uplatnicom u banci ili pošti.

P Da li je plaćanje sigurno?

Da, plaćanje premium paketa na Fix.ba je potpuno sigurno. Uplatu je moguće izvršiti kreditnom karticom putem PayPal-a ili uplatnicom u banci ili pošti. Transkacija se vrši putem PayPal servisa kako bi se osigurala maksimalna sigurnost kupca. Ukoliko plaćanje ne želite da vršite on-line, možete to izvršiti i putem uplatnice u banci ili pošti.

P Koliko me košta da kontaktiram klijenta?

Kontaktiranje potencijalnog klijenta je potpuno besplatno! Fix kredit više nije potreban za slanje ponude u zahtjevu korisnika za bilo koju uslugu ili servis. Neograničen broj besplatnih ponuda moguće je poslati ukoliko ste vlasnik premium paketa. Ukoliko ne koristite Fix premium paket, moguće je poslati 5 besplatnih ponuda mjesečno.

Imate dodatnih pitanja?

Kontaktirajte nas