Davor D.

V. R. Putnika 187 Sarajevo
Online prije 3 godine

Ukupni dojam klijenata

Medalje

VerifikovanJedan od prvih stručnjaka15 Android korisnik

Strogo preporučujem

Super dizajner. Preporuke moje

Deana V. , prije 7 godina

Strogo preporučujem

Super saradnja

Samra A. , prije 7 godina

Strogo preporučujem

Super ekipa

Samir K. , prije 7 godina

Strogo preporučujem

Odlični prijedlozi, brzo sam dobio logo bolji nego što sam i zamišljao

Erdal T. , prije 7 godina

Strogo preporučujem

Odlično sve

Minja P. , prije 7 godina

Stručnjak na nivou

Malo skuplja usluga, ali pošteno i profesionalno sve...

Nijaz A. , prije 7 godina

Strogo preporučujem

Odlična saradnja. Iskreno preporučujem svima.

Nijaz A. , prije 7 godina

Stručnjak na nivou

Profesionalizam i stručnost. Moja preporuka.

Nijaz A. , prije 7 godina

Dobar odnos cijene i kvaliteta

Super! Hvala!

Nijaz A. , prije 7 godina

Strogo preporučujem

Profesionalna ekipa. Preporucujem.

Zdravko O. , prije 7 godina

Dobar odnos cijene i kvaliteta

Sve najbolje

Nenad J. , prije 7 godina

Stručnjak na nivou

Moje iskrene preporuke da uzmete usluge koje nudi Davor i njegova ekipa. Vec duze vremena saradjujem s njima na moje veliko zadovoljstvo.

Kosta P. , prije 7 godina

Stručnjak na nivou

Uradili mi vizit karte po dogovoru. Efikasno i povoljno.

Mustafa P. , prije 7 godina

Strogo preporučujem

Super saradnja. Veliki stručnjak. Sve preporuke.

Mustafa P. , prije 7 godina

Strogo preporučujem

Izuzetno zadovoljna uslugom kao i cijenom. Srdacno preporucujem svima.

Andrea L. , prije 7 godina
 • Kako omogućiti korisnicima interneta koji traže baš one usluge ili proizvode koje Vi nudite da Vas pronađu na internetu?

  Potrebno je poduzeti par koraka. Za početak trebate imati web sajt koji treba da bude centralno mjesto gdje će stajati svi podaci o vašoj kompaniji, djelatnosti kojima se bavite, te usluge ili proizvodi koje Vi nudite klijentima. Drugi korak je provesti dobru SEO strategiju, koja uključuje optimizaciju Vašeg sajta prema tražilicama kao što je veliki Google. Treči korak je kvalitetno provođenje ciljanog reklamiranja putem komercijalnih web servisa, te strategije "besplatnog" reklamiranja putem društvenih mreža. Ovo su tri koraka koja u stvari opisuju znatno kompleksniju proceduru što iziskuje angažman stručnjaka koji provodi niz radnji, da bi se Vaš sajt pojavio u pretragama među prvim rezultatima za tražene ključne riječi bitne za Vaš posao. Vi nužno ne morate znati tu proceduru, ali svakako od stručnjaka možete tražiti da ispuni ono što je obečao prije nego što mu platite za uslugu.

 • Treba li mi web sajt i je li mi samo web sajt dovoljan?

  Naravno. A evo i nekih razloga zbog kojih trebate imati web sajt: - Web sajt je komercijalna potreba - Danas najveći broj ljudi putem interneta, dolazi do informacija o uslugama i proizvodima firmi/kompanija. Dakle, web sajt povećava uticaj na tržištu. - Internet prezentacija danas se pravi sa ciljem da pomogne i poboljša poslovanje firme, da pomogne u kreiranju imidža, brenda, da privuče nove klijente i poslovne saradnike. - Web sajt je ogledalo firme, on ne predstavlja samo firmu na internetu, on predstavlja firmu uopšte. Kakav sajt – takva firma. - Putem web sajta dostupni ste Vašim klijentima, kako redovnim, tako i potencijalnim, 24 časa, 7 dana u nedelji. Međutim sam web sajt nije dovoljan.

 • Zašto mi web sajt nije dovoljan?

  Danas skoro svaka kompanija ili pojedinac koji želi da ponudi uslugu ili proizvod, ili ima neki drugi interes da se obrati javnosti posjeduje web sajt koji ga predstavlja onakvim kakav on želi da bude. Svaka od tih kompanija i pojedinaca želi da bude prva na pretragama. Da bi se uspjeli odvojiti u moru konkurencije nije dovoljno imati kvalitetno izrađen ili sadržajno dobro konceptovan web sajt. Web sajt prije svega mora biti optimizovan prema tražilicama, te biti sveprisutan sa sadržajem koji je zanimljiv tamo gdje se nalaze potencijalni klijenti. Mora biti uvijek tu za klijenta, a to znači da u svakom trenutku mora biti prisutan na društvenim servisima (Facebook, Twitter, LinkedIn...). Zato Vam treba SEO stručnjak koji će kroz statistike i web alate (Google WebMasterTool, Google Analytics...) pratiti i stalno prilagođavati sajt, redovno objavljivati sadržaj, pratiti rezultate i provoditi marketing kampanje...

 • Šta je WEB DOMEN (engl. web domain; SLD)?

  Web domen predstavlja kombinaciju željenog naziva i TLD nastavka (.com .net .ba ili slično). U upotrebi su: - međunarodni - gTLD nastavci (primjer: .com .net .org .info i dr) i - državni - ccTLD nastavci (primjer: .ba .rs .hr i dr). Primjeri web domena su webmarketing-design.com , sportbal.net, hyla.ba i drugi. Web domen je Vaše vlasništvo koje zakupljujete putem ovlaštenih registranata na period od 1, 2 ili više godina, bez ograničenja produženja zakupa. Web domen možete prodati, pokloniti, ustupiti...

 • Šta je WEB HOSTING?

  Web hosting ukratko, predstavlja uslugu „smještanja“ web sajta na web server. Zakup web hosting-a najčešće se uparuje sa zakupom web domene.

 • Šta predstavlja SEO (engl. SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)?

  SEO predstavlja proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka Vašem web sajtu. Optimizovanje web sajta prvenstveno obuhvata posebno uređenje sadržaja web stranica koje dovode do poboljšanja rangiranja vezano za specifične ključne reči.

 • Šta je BACKUP?

  Backup predstavlja redovan proces izrade rezervnih kopija cjelokupnog web sajta. Preventivnog je karaktera i u slučaju neželjenih događaja (kvar na serveru ili sl.) omogućuje povratak sajta u potpuno funkcionalno stanje u kratkom vremenu.

 • Šta je CMS (engl. CONTENT MANAGEMENT SYSTEM)?

  To je Sistem za dinamičko upravljanje sadržajem. CMS predstavlja aplikaciju uz pomoć koje se može, bez poznavanja programiranja, upravljati sadržajem web sajta. Komande su na našem jeziku, a ažuriranje sadržaja web sajta je do te mjere pojednostavljeno da se često kaže: „...ako znate pisati u Word-u, znate i ažurirati web sajt...“

Kontaktirajte stručnjaka

Usluge koje pružamo:

 • Restauracija fotografija
 • Obrada digitalnih fotografija
 • Skeniranje i digitaliziranje fotografija
 • Iznajmljivanje domene
 • Razvoj web i desktop aplikacija
 • Projektovanje baze podataka
 • Email marketing
 • Oglašavanje
 • Marketing na društvenim mrežama
 • Marketing
 • Digitalni marketing
 • Održavanje i podrška mrežnih sistema
 • Razvoj softvera
 • Izrada i održavanje web stranica
 • Web hosting
 • Pisanje web sadržaja
 • Logo dizajn
 • Grafički dizajn